7.08.2008 г., 17:59 ч.

Тръгвай сам 

  Поезия » Любовна
751 0 4
 

Каквото искаш прави, само, моля те, не ме търси.

Не мога с твоите мечти да живея в лъжи!

От твоите думи все още гори, от постъпките ти все още боли...

От теб душата ми кърви, веднъж завинаги го разбери!

 

Искам те, но болката е по-голяма.

Ревнувам те, но душата все по-силно страда.

Сънувам те, но реалността е по-коварна.

Обичам те, но съм като жива рана!

 

Не искам да оставя живота си сега,

не мога да ти дам и това, което искаш.

Не мога да не мисля за това,

че с крадена любов ще ме обичаш.

 

Върви си, моля те, не ме търси,

с любов безпътна сърцето ми разби.

Всичко, което е било, остави

и само хубавото запомни...

© Христина Леонска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??