19.09.2007 г., 14:26 ч.

Тръгвай си  

  Поезия
697 0 1
Тръгвай си

Тръгвай си, разбрах всичко,
сгреших и то не малко.
Тръгвай си, не заслужавам да си тук
и да даряваш сърцето ми само със студ.

Тръгвай си, хайде, какво чакаш?
Искам да спреш да ми крещиш!
Отиди и при друга, искам за мен да забравиш.
Тръгвай си! Защо седиш?

Тръгвай си незабавно!
Сгреших, не ти ли стана ясно,
че не трябва да си с мен дори и за кратко.
Тръгвай си! Отивай си от мен!

Тръгвай си!
Виновна съм, разбери.
Не ме обичай. Не, спри!
Намрази ме и си отиди!

P.S. Заслужавам го, затова си тръгни.
       Не съм доистойна да ме даряваш с толкова любов.
       Тръгвай си и щастието при друга търси!!!

© Любомира Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хаотични мисли и повторения, които отдалечават творбата ти от поезията. Старай се повече!
Предложения
: ??:??