Багаж оправям.
Не ми се тръгва.
Чантата затварям.
А трябва да напусна
мойта къща.
Дали ще се върна?
много ми е мъчно вече
за вас. И дали отново ще
ви зърна? Защото трудно ще
ми е да живея и да чувам
само моя глас.
Аз тръгвам.
Вече сам ще се оправям.
И знам,че пътя няма да си
го объркам. А сега нова врата
отварям за мен. И ще вдъхвам
позитивизъм в себе си и ще продължа
пътя си напред, като един достоен
пешеходец, който има мисълта на стратег.
Автор: Захари Първанов
© Захари Първанов Всички права запазени