Aug 25, 2021, 6:44 PM

Тръгвам! 

  Poetry
183 0 0

Тръгвам!

 

Багаж оправям.

Не ми се тръгва.

Чантата затварям.

А трябва да напусна

мойта къща. 

 

Дали ще се върна? 

много ми е мъчно вече 

за вас. И дали отново ще

ви зърна? Защото трудно ще

ми е да живея и да чувам

само моя глас. 

 

Аз тръгвам. 

Вече сам ще се оправям.

И знам,че пътя няма да си

го объркам. А сега нова врата

отварям за мен. И ще вдъхвам 

позитивизъм в себе си и ще продължа

пътя си напред, като един достоен

пешеходец, който има мисълта на стратег.

 

Автор: Захари Първанов

© Захари Първанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??