15.06.2007 г., 12:16 ч.

Тръгвам си 

  Поезия
631 1 3

Ето, аз си тръгвам
отново през нощта
и в нищото си се прибирам
в пълна тъмнина!


Отново те оставям
да си нечия жена.
На някой друг аз те оставям -
не заслужаваш ти това!


Кога ли ще се срещнем
на нашата Звезда,
където няма мрак и тъмнина,
а има само чиста светлина?


Как искам този миг да дойде
преди да е изгаснала последната искра,
а изгасне ли и тя -
за мен ще дойде края на света!!!

© Николай Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??