11.08.2007 г., 21:00 ч.

Тръгваш на някъде 

  Поезия
750 0 1
               на тях...

Тръгваш нанякъде

и спътници много!

И сякаш всеки с поглед

обещава, че ще бъде с теб!

Тръгваш нанякъде

и целта е ясна, а със

теб вървят и другите!
Тръгваш нанякъде

и срещаш приятел,

но стигаш до кръстопът!

Поемаш в една посока

и осъзнаваш, че си сам!

Тръгваш на някъде -

да търсиш щастие или какво!

И по пътя губиш хиляди неща!

Тръгваш нанякъде

и спътници много!

И осъзнаваш, че ще се разделиш

с всеки от тях...

© Някога Някъде Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??