Тръгваш нанякъде
и спътници много!
И сякаш всеки с поглед
обещава, че ще бъде с теб!
Тръгваш нанякъде
и целта е ясна, а със
теб вървят и другите!
Тръгваш нанякъде
и срещаш приятел,
но стигаш до кръстопът!
Поемаш в една посока
и осъзнаваш, че си сам!
Тръгваш на някъде -
да търсиш щастие или какво!
И по пътя губиш хиляди неща!
Тръгваш нанякъде
и спътници много!
И осъзнаваш, че ще се разделиш
с всеки от тях...
© Някога Някъде Все права защищены