4.09.2015 г., 15:33 ч.

Трънче щастие 

  Поезия » Друга
416 0 3

 

 

 

                                                  ТРЪНЧЕ ЩАСТИЕ

 

                                                 Животът в малки чудеса

                                                 понякога ни се разкрива.

                                                 Живеем точно във мига,

                                                 когато нещо ни убива...

                                                 ...

                                                 Когато само... път трънлив

                                                 и трънът цъфне

                                                 и е щастие...

 

 

                                                

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??