1.06.2014 г., 21:28 ч.

Трънливо ухание 

  Поезия » Любовна
682 1 19

Трънливо ухание

 

 

За сок от горски малини

чувствам, че мисля, когато...

Мамят ме линии фини

и ми ухае на лято.

 

 

Отдавна с поглед те следя,

късам плодовете вкусни.

Опасна съм, но не вредя,

шепна ти с очи, не с устни.

 

 

Непознат си и е дръзко,

и ме гледаш там, където...

И далече си, и близко,

в смут е пак сърцето клето.

 

 

Ще те допусна, миг поне

и нищо няма да ме спре.

Но после ще ти кажа "Не!",

дори страстта да е море.

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??