Аромат на нощна влага
влюбените обожават
и душите си предлагат:
те от нега натежават.
Бреговете на реката
буйните вълни възпират,
а пък там – в тишината
влюбените се разбират.
Тръпнат от любов телата:
голи в ритъма ехтят
и подобно на водата
те лудеят, няма да заспят.
© Валери Рибаров Всички права запазени