8 февр. 2007 г., 18:38

Тръпнат от любов телата 

  Поэзия
662 0 14





Аромат на нощна влага

влюбените обожават

и душите си предлагат:

те от нега натежават.

 

Бреговете на реката

буйните вълни възпират,

а пък там – в тишината

влюбените се разбират.

 

Тръпнат от любов телата:

голи в ритъма ехтят

и подобно на водата

те лудеят, няма да заспят.

© Валери Рибаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??