8.04.2006 г., 10:11 ч.

Тук! 

  Поезия
569 0 2
Нима по лицето ти виждам сълзи?
Нима няма за теб светлина?
Нима тъжни са твойте очи,
обзети от мъчителната празнота?!

Ти искаш нещо да ми кажеш,
но гласът ти някой е отнел.
Любовта си искаш да покажеш,
ала сърцето ми ангел е превзел.

Обичта ми не можеш да имаш.
Отдадох се вече на друг.
И колкото и силно да искаш,
ти няма да ме вземеш от тук.

Тука искам да остана,
където младостта си пропилях.
Където отвори се дълбока рана
и където десетки сълзи пролях.

Ти не можеш да ме отведеш!
Само тук е мойта съдба!
Дори завинаги да ме прокълнеш
тук ще кръжи и мойта душа!

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??