1.02.2018 г., 9:47 ч.

Тукашни 

  Поезия
359 0 0

Понякога

предаваме себе си

на някого,

на нещо.

Само и само

да не сме ние онези,

които правят белезите

от грешки и вини,

от радост и триумфи.

Ние не искаме

небето,

нито планините високи,

нито наземните красоти.

Ние искаме само

танци в събота вечер.

И махмурлук понеделник сутрин.

Ние сме умните, красивите

и успелите

предатели на себе си.

Ние сме тукашни.

Вие кои сте?

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??