27.05.2008 г., 15:08 ч.

Твоето сърце 

  Поезия » Любовна
768 0 6

 

Твоето сърце

 

Своите карти ми разкрий

- пика, купа, каро, спатия?

Но сърцето си с мистерии обвий,

че то старинна, прашна е кутия...

 

Кутия без отвор, в която

с ключ не можеш да проникнеш.

Без решетки, но като в затвор,

в който с обич не можеш да надникнеш!

 

Кажи защо не мога там да вляза?

Да го докосна с изгарящата моя страст!

Защо твоето сърце с безразличие моето проряза

и все е твойта власт...?!

© Андреа Емилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??