Твоето сърце
Своите карти ми разкрий
- пика, купа, каро, спатия?
Но сърцето си с мистерии обвий,
че то старинна, прашна е кутия...
Кутия без отвор, в която
с ключ не можеш да проникнеш.
Без решетки, но като в затвор,
в който с обич не можеш да надникнеш!
Кажи защо не мога там да вляза?
Да го докосна с изгарящата моя страст!
Защо твоето сърце с безразличие моето проряза
и все е твойта власт...?!
© Андреа Емилова All rights reserved.