Обичам твоите стъпки,
обичам твоя глас.
Полазват ме тръпки страстни
и изпадам аз в захлас,
когато край мене преминаваш,
и казваш ми "Здравей!".
И следа вълшебна оставяш,
и с обич душата ми се пълни
Аз чакам да видя пак твоето лице
и любовта ми да пропука
леда в твоето сърце.
© Ventseslav Nikolov Всички права запазени