4.11.2009 г., 1:26 ч.

Твоето творение 

  Поезия » Любовна
613 0 1

Лудостта изпълва вените
на твоето творение
родена съм в идеите
от адското мъчение

Измислена играчка
със стъклени очи
излъгана хлапачка
кукла на конци

Пластмасата се стапя
че в пламъци горя
дали ще се натрапя
щом оставя тук следа

Помисли ли си даже
че може да съм жива
Наблюдателят ще каже

"Ситуацията е крива.."

Създай ме като феникс
от Праха на вечността
Смъртта е само пренос
на безкрайна красота
           

               ***
   И пак ще дишам

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??