21.09.2020 г., 8:38 ч.

Твоите мастилени очи 

  Поезия » Еротична
557 1 10

 

Очите ти - най-страстното мастило

от злато и от Слънце по блестят. 

Така си слаба, а сломяваш мойта сила 

с магията на женския си свят...

 

По-крехка си от чаша от кристал,

когато във ръцете ми се виеш, 

като русалка си в океан от чувства бял, 

а мъжката ми мощ докрая пиеш...

 

И изморен на твоите гърди 

полагам аз глава и тебе гледам.

Потъвам в твоите мастилени очи

и нови сили да те любя от тях вземам... 

 

16.02.2019.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??