30.03.2008 г., 21:32 ч.

Твоите очи 

  Поезия » Любовна
977 0 8
                                ТВОИТЕ   ОЧИ

                                 Потъвам бавно в твоите очи,
                                                       тъй както кораби потъват във морето,
                              изгубвам се във твоите очи,
                                                          тъй както птиците се губят във небето.
                             Изгарям аз във твоите очи -
                                     два къса разтопена, жежка лава,
                             пленена съм от твоите очи
                                       и пленница там искам да остана!
                              Къде съм виждала аз тез очи,
                                 кога опарила ме е и тази лава,
                     защо в душата ми горчи,
                        за тях когато си мечтая?!

© Шехерезада Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??