5.01.2008 г., 15:07 ч.

Твоите очи 

  Поезия » Любовна
1007 0 4

Очите Ти са изразителни

и мили!

Погледна ли в тях,

те ме очароват!

 

Очите Ти са страстни

и красиви!

Погледна ли в тях,

те ме завладяват!

 

Очите Ти ме омагьосват

и влудяват!

Очите Ти говорят много!

Погледна ли в тях,

те ме правят истински

ЩАСТЛИВА!

 

Защо ли?

Защото само

ТВОИТЕ МИЛИ ОЧИ

имат силна ВЛАСТ

над моето сърце!

 

© Сълза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??