4.01.2009 г., 10:21 ч.

Твоите Очи 

  Поезия » Любовна
682 0 2

Ти наистина имаш много хубави очи!
Все още ги обичам, нима не ми личи?
За твоя поглед бих направил всичко,
в твоите очи аз виждам моите мечти.
Повярвай ми, че виждам всичко в тях,
когато ги видя, вече знам как се чувстваш

В твоите очи знам, че има всичко,
има радост и тъга, вяра и неверие,
колко време съм жадувал поне за малко,
поне за малко и те мен да разберат,
да надникнат поне за миг в сърцето ми,
да надникнат, дори и да ме наранят

Ти наистина имаш много хубави очи!
Те искрящи са като утринните лъчи,
аз много искам твоите очи да бъдат мои,
да блестят само за мен и да ме гледат,
а когато ме видят, да успеят да разберат,
колко много ги обичам те да почувстват.

© Илия Кузев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Явно Диана ме е изпреварила в коментара си.
    Очите казват повече от всички думи взети заедно!
  • Очите са огледало на душата. Влюбиш ли се веднъж в тях - не могат да се забравят!Поздрави!
Предложения
: ??:??