26.01.2010 г., 15:00 ч.

Твоите пръсти... 

  Поезия » Любовна
1090 0 6

26.01.2010

 

В полунощ да ми дойдеш на гости,

с горчивото вино мълчим,

както в нощите на страстни пости

с погледи да се опияним.

 

В два сутринта да ме галиш,

с устните меки ме пий,

в два сутринта да ме палиш

и тялото ми да гори.

 

В три сутринта да ме искаш,

танцуващ с пръсти по мойта снага,

в три сутринта да въздишам

от възбуда и сладка нега.

 

В четири, отново тази сутрин,

да те имам, целувам и искам,

да докосвам страстните ти струни,

до тялото си голо те притискам...

 

В пет сутринта да ме любиш,

в пет сутринта да не спим,

в бели постели да сгушим

вината, в която горим.

 

В шест сутринта да си идеш,

в шест сутринта да заспя

и след тази нощ да сънувам

твоите пръсти по мойта нега.

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??