19.04.2011 г., 22:40 ч.

Твоите ръце 

  Поезия » Любовна
1165 2 1

Твоите ръце

 

Така щастлива съм, когато ме прегръщаш,

така хубаво ми е в твоите ръце,

обожавам тялото ми да обгръщаш

и да долепяш длани до моето лице...

 

Така ми харесва ръце с твоите да сплитам

и да ни завижда целият самотен град...

Да заравяш нeжно длани в косите

и да си играеш дълго с тях...

 

Така спокойна съм в твоята прегръдка,

чувствам се силна и по мъжки защитена,

така обичам в ръцете ти като пъпка

да разцъфвам млада и зелена...

 

Така съм сигурна, когато си ме хванал,

аз знам, че няма да ме пуснеш ти,

щом ме държиш ти, аз няма да падна,

а все напред с тебе ще вървим...

 

Така обичам да ме милваш с длани,

по любими, нежни и тайни места,

така ми се иска в ръцете ти да остана

и цял живот в прегръдката ти да стоя...

 

Нежно ми спускаш ръката си по гърба...

За Бога, обожавам ти ръцете!

И нищо, че съм дама аз,

дай да ги целуна даже двете!

 

20.08.2010

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми много! Обично и с истински чувства! Любовта винаги пленява!Поздрави!
Предложения
: ??:??