18.08.2022 г., 14:42 ч.

Твоите щастливи жени 

  Поезия
198 0 1

Целуват ли всеотдайно,

Твоите щастливи жени?

Дали ти даряват най-южните нощи?

Говорят ли тихо?

Докато заспиваш в ръцете им.

 

Прегръщат ли силно,

Твоите щастливи жени?

За тебе най-трънливия път дали ще преминат?

Ще срутят ли всички стени?

Ще те обичат ли, когато не си за обичане?

 

Ах, така са красиви твоите жени.

И са тъй нежни, изящни.

И си им най-любим,

Докато не почнеш от тях да очакваш.

© П.В.

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??