7.10.2018 г., 23:38 ч.

Твой... 

  Поезия » Любовна
288 1 0

Твой съм!...
Винаги съм бил!
До изначалната си същност!
В преражданията, 
великите, дълбоките,
когато ни създадоха със Теб,
до днес, във времето,
когато пак сме зедно,
един във друг, като Едно!...

Прекрасна си!...
Разцъфнала си пролет,
разлистила енергии,
на красота и нежна близост!
С коси посипани от звезден прах,
с любов, неспирен кръговрат!
И съкровена, мамеща безкрайност,
дълбочина и изказ твой,
така човешки, толкоз близо,
до мен и моята свещена Тишина!
До моята извечна Пълнота!
До Истината- С Тебе сме Едно!...

Благословена Си... и аз със Теб!...

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??