20.05.2010 г., 20:40 ч.

Твойта сметка 

  Поезия » Хумористична
713 0 0

Това е текстът на една авторска песен на моята пънк-рок група, написан след скандал с инкасатора.   :) Нататък ще пусна и самата песен, ако има интерес. Надявам се да се забавлявате!

 

 

 

 

Аз съм терминатор за всеки инкасатор.

Никой не желая, който шалтера ми сваля!

С бухалка аз налитам и никого не питам.

Пипнеш ли таблото, насинявам ти окото!!!

 

Бирниците знаят, с мен не се еб*ват

таблото подминават, насрани заминават!

Сметки аз не плащам, шамари им раздавам.

На лелки-касиерки по кухите манерки!!!

 

Пр:

 

Не пипай електромера.

С паве ще те замеря.

Ще видя твойта.

Твойта сметка!!!

 

 

 

© Илиянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??