3.04.2006 г., 10:30 ч.

Твойта сянка 

  Поезия
548 0 1
Не ни прекъсвай,
когато другия целувам,
другия който те измести.
Махни сянката си
от помежду ни...

Наказвам другия
за твоите грешки,
но търся те във него,
да открия от тебе съвпадение.

Дразня се, когато той
не прави нещата като теб,
но ще се науча и
него да обичам,
може би по – силно,
дори и от теб...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!Чудесно любовно обяснение.Сега остава само да го изпратиш на който трябва,а не да пълниш сайта с глупости.
Предложения
: ??:??