14.12.2007 г., 16:21 ч.

Твоя жена 

  Поезия » Любовна
804 0 5

    Твоя жена

Преди осем години

в гражданското казах Да.

Пред Бог се врекох да бъда

любяща и вярна жена.

Сега съм горда и щастлива

от това, че все още

съм твоя жена.

Устояла на изкушения,

останала вярна на Теб,

Семейството и Любовта.

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??