23.07.2008 г., 10:44 ч.

Твоя ще съм, мой ще си ти 

  Поезия » Любовна
598 0 3

В нощта дълга и непрогледна,
твоят сън ще съм аз,
ще ти шептя, ще ти пея вълшебно,
аз ще съм твоя, мой ще си всеки нощен час.


В твойта мисъл неизменно,
ще бродя постоянно във всеки миг от твоя ден,
ще те милвам, ще те обичам неизмерно,
неотлъчно ще си ти винаги в мен.

Ще бъда твойта тайна, грях и пламък,
любов прекрасна до заветния ни час,
щастие необятно, като от приказка излязло,
вечно мой ще си ти, завинаги твоя ще съм аз.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??