15.06.2008 г., 13:38 ч.

Твоя съм 

  Поезия » Любовна
661 0 1
 

Давам ти сърцето си, давам ти душата си,

давам ти тялото си, давам ти живота си.

Вземи ги цялата съм твоя.

Ще ти бъда вярна до края.

Аз ти се отдавам всеки ден,

защото ти ме взе във твоя плен.

 

 

 

 

© Силвия Герджикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??