Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Това е твоят ден - денят, в който
тресна гръм и ти се появи.
а на небето, обсипано със звезди,
светещо цокало се носи във въздуха,
откъде се появи
Секундата, в която сме родени,
от нищото дори,
превръщат се в нещо,
в душа и тяло - плът с Божествени искри.
Извинявам се, никой не искам да обидя,
просто нещо отвътре ме накара да го напиша ...
Успех!!!