6.11.2010 г., 12:57 ч.

Твоят свят 

  Поезия » Любовна
717 1 1

Твоят свят е различен
и нямам място аз в него.
Колкото и да искам -
ти държиш ме далече.

От любовта ли те е страх,
или просто искаш да бъдеш сам.
Пусни ме в твоя свят -
всичко мога да ти дам.

Позволи ми да те обичам,
да те чакам нощ и ден.
Аз на теб се обричам -
не бъди толкова студен.

Твоят свят е тъй различен -
виждам го в твоите очи.
Разбери, аз те обичам -
да бъда част от него ми позволи.

Моля те, гръб не ми обръщай -
ти си моята мечта.
В пепел не я превръщай,
а повярвай в любовта.

Ти си всичко за мен -
защо ми нямаш доверие.
Не бъди студен -
позволи ми да те спечеля.

Твоят свят е тъй различен,
но аз искам да бъда част от него.
Позволи ми да те обичам,
не ме дръж надалече.

© Катя Бобойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??