10.06.2010 г., 23:49 ч.

Твоята сълза... 

  Поезия » Философска
406 0 0

Ти често плачеше на моя гръб,

това разстройваше ни и двете,

но ето, че дойде денят,

в които даже нямаше и кой да

ме тревожи...

 

Но това е вече там някъде

в миналото, защото вече те няма...

И това ми липсва, няма кой дори

да ми каже новина, няма кой да

пролее и една сълза...

 

Всичко липсва ми, но най-вече

ти и твойте сълзи...

Защото ти беше нежна и добричка

и в същото време чувствителна,

но сега даже и няма кой да пролее твоята сълза!

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??