26.11.2013 г., 22:03 ч.

Твоята звезда 

  Поезия » Любовна
400 0 0

Твоята звезда

 

Погледни ме, само как танцувам,

виж колко погледи са насочени към мен,

мъже, които искат с мене да флиртуват

или да минат покрай тялото ми поне...

 

Погледни ги всички как ме гледат,

предполагам за какво си мислят...

А аз грациозно се движа и постепенно 

карам ги по-силно да ме искат...

 

Жените коментират ме и ме обиждат,

но факт е - всички погледи събирам...

Осъзнаваш ли колко мъже ти завиждат,

че единствено ти можеш да ме имаш?

 

А аз се вия във вихара на танца,

с песента се сливам и провокирам,

а поне 15 мъже се молят да имат шанса 

тази вечер с мене да се снимат...

 

Аз музика съм, ритъм и мелодия на танца,

аз изцяло отдавам се на този миг,

в който съм нощната кралица на този дансинг

и всеки прожектор за мене блести...

 

Погледни - всеки мъж тук иска да ме има,

но в томболата на живота късметлията си ти!

Осъзнаваш ли, на сцената е твоята любима?!

И тя се върти, върти се и блести...

 

26.07.2013

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??