Научи ли се как да те целува?
Тя научи ли цвета на твоите очи?
Тя така ли те ревнува -
Както те ревнувах аз, дали?
Тя знае ли любимата ти поза?
Играе ли на таблата сама?
Тя може ли да пише в проза?
Радва ли се на малките неща?
Тя нарича ли те с нежни имена?
Познава ли до болка твоя глас?
Потръпва ли от допира на твоята ръка?
Тя обича ли те както те обичам аз?
09.07.2007
© Даниела Глушева Всички права запазени