6.08.2007 г., 21:31 ч.

Тя 

  Поезия
559 0 1
Косата й е сякаш низ от слънчеви лъчи,
пламъчета страстни са нейните очи,
вечно зачервени - нейните страни,
стоят и наблюдават, над нейните устни алени, добри.

Тя има тяло на богиня,
на чувствата си не е робиня,
със сърце отворено за всеки,
не ще загине тя навеки.

Щом я зърнеш, в нея ще се влюбиш,
казвам ти, ума си ще загубиш.
Нейният глас всекиго опиянява,
ТЯ е жената, която никога не се забравя.

© Иванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??