Когато се усетиш в ръцете
на най-любимата жена,
душата ти разцъфва като цвете
и във всичко виждаш само светлина.
Когато я погледнеш в очите
и усетиш нежната ù топлина,
сърцето ти забива в гърдите
и знаеш, че животът ти е Тя.
© Калин Станчев Всички права запазени