16.01.2010 г., 21:37 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
1075 0 7

Мило момиче, което да обичам

и името нейно с трепет да изричам.

За близките хора живота си да дава,

искам я, искам я - точно такава!

***

Като мен ще е голяма добрячка,

няма да пие, нито да е пушачка.

Няма да употребява наркотици,

нито да е от онези млади мръсници.

***

Добра майка, обичаща децата -

те заслужават цялата любов на земята.

Тя ще е моето тъй чакано продължение,

половинката ми, моето единствено утешение.

***

Ще ме помислите за фантазьор - аз зная!

Ала крепи ме надеждата, че накрая

ще я срещна, макар и чрез глобалната мрежа...

Стига толкова, че още ще се разнежа!

© Максим Антов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??