29.03.2011 г., 11:24 ч.

Тя 

  Поезия » Еротична
904 0 2

Седнахме вечерта късно в леглото.

Мръсно се гледахме дружки две.

Първо разгрявка далечна,

през пластове плат направена,

после пак отново, ала голи-голенички.

И опипвам я старателно,

гледам да я глезя,

всеки звук по-чист от стария излиза

из устните ù златни...

Давам ù каквото желае -

повече сила в натиска,

повече страст и любов,

повече нежност в докосванията...

И нежно, ала силно, дръпвам

струната на удоволствието

и се стапя тя в ръцете ми,

нежно стон издава,

а сбъркам ли с силата,

жалеен глас надава...

И станахме едно цяло,

страстта запали огън,

душата ми сякаш

в нея влиза и огън там открива...

О-о, какви стонове, какво съзвучие,

каква страст, каква любов...

И накрая свършихме -

и песента,

и аз,

и тя...

Китарата.

© То Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Радвам се, че ви е харесало! Колкото до това, че е неочаквано, спомням си шокираната физиономия на една приятелка, докато й го рецитирах =D
  • Доста интересен стих. Поздравления
Предложения
: ??:??