9.02.2013 г., 0:22 ч.

Тя 

  Поезия
1337 0 3

С всяко вдишване нещо изстисква душата...
С всяко издишване мъгла обхваща стаята...
С всяко вдишване все по-силно чувствам...
С всяко издишване все по-малко виждам...
С всяко вдишване сякаш по-възвишен ставам...
С всяко издишване пък по-низш от предното падам...
С всяко вдишване низ чувства поглъщам...
С всяко издишване в низ думи превръщам...
Аз нея паля, тя мен изгаря...

© Лазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??