Feb 9, 2013, 12:22 AM

Тя 

  Poetry
1338 0 3

С всяко вдишване нещо изстисква душата...
С всяко издишване мъгла обхваща стаята...
С всяко вдишване все по-силно чувствам...
С всяко издишване все по-малко виждам...
С всяко вдишване сякаш по-възвишен ставам...
С всяко издишване пък по-низш от предното падам...
С всяко вдишване низ чувства поглъщам...
С всяко издишване в низ думи превръщам...
Аз нея паля, тя мен изгаря...

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??