7.12.2013 г., 20:09 ч.  

Тя 

  Поезия » Любовна
532 0 1

Тя

 

 

 

Ангелче прекрасно в живота ми дойде,

 С радост и щастие изпълни моето сърце,

Ясно ми показа що е красота и отведе ме при любовта!

 

 

 

06.12.2013г. София

Кристиан Дочев

© Кристиан Дочев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??