25.02.2018 г., 10:00 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
429 1 0

Какво изпитвам ли?
Пука ли ви наистина?
Какво се е случило ли?
Ами..влюбих се в жена

 

Толкова е просто и глупаво
Но не мога да избягам
Как да мисля трезво
Когато теб те нямам


Сякаш си единствена

Душата ранена
Изпепелена и в кърви потопена
Бе тя оставена непогребана
Самотна, със сили последни
В мрак студен очите ми погледни
Сълзи се стичат мъчителни
Сред тази зимна картина са ледени
Думите ти се оказаха твърде болезнени
А целувките смъртоносни..

Забрави- казват, да ги послушам ли?!
Не разбират и не могат ли
Да видят как аз теб обичам
И на смърт се обричам
Да те видя е последно мое желание
Да те чуя- само това ми стига
Че си добре и сияеш от щастие
Макар и без мен...ето го и моят ангел, който да ме отведе пристига..

© Александър Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??