30.01.2021 г., 15:06 ч.

Тя 

  Поезия
744 0 0

Тя е самото съвършенство -

прекрасна, чувствена, невинна,

прилича Тя на цвете нежно

красиво като розата пустинна.

 

Устните й с цвят на вино

- кървавочервени и опасни,

очите й - сини и невинни,

чертите й са все прекрасни.

 

Красива и лъчезарна е Тя,

гореща е като пустинен пясък,

самоуверено ходи дори под дъжда,

а очите й са изпълнени със блясък.

 

Усмивката й гали като слънце,

а очите й са като небе лазурно,

вълна от чувства бушува в мен

и вълнува се като морето бурно.

© Татяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??