11.04.2010 г., 23:58 ч.

Тя беше... 

  Поезия » Любовна
1303 1 38

 

 

 

                  В капки дъждовни
                  стаени
                  нечии стъпки
                  ронят се тихо
                  от облак бял
                  и далечен
                  влюбено над тебе
                  преминал.

                  По мокра пътека
                  светла и чиста
                  нежна
                  следа оставил
                  в стръкче
                  млада трева
                  за тебе обич
                  поникнала.

 

 

  http://www.youtube.com/watch?v=WCuzBT5NxqA&feature=related

 

                 МУЗИКА >>> Enya

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??