Тя винаги с усмивка ще отвърне,
сърцето украсила е с вериги,
сълзите си събира, щом ги зърне
и тайно ги превръща в сувенири.
Тя знае приказки невероятни,
животът ù е серия пейзажи.
И влага чувства необятни,
в мечтите и във тайните си даже.
Тя може да ти бъде рамо,
да слуша, вярва и съветва.
В замяна иска обич само,
не чака обещания, не иска клетва.
Tя вярва, но да съди няма власт,
любовта ù e заложена монета.
Уви, за Него - Тя е само глас
полупоискана, полуприета.
© Тити Всички права запазени