1.10.2012 г., 11:56 ч.

Тя го чака 

  Поезия
542 0 5



лястовиците са спомен

небето е празно
цветята линеят
 
около нея
подобно пъстри танцуващи
запетаи
есенни листа се сипят
 
тя го чака
с протегнати ръце
стои там
на хълма
 
а нейният орел
е
в клетка





 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??