Oct 1, 2012, 11:56 AM

Тя го чака 

  Poetry
541 0 5



лястовиците са спомен

небето е празно
цветята линеят
 
около нея
подобно пъстри танцуващи
запетаи
есенни листа се сипят
 
тя го чака
с протегнати ръце
стои там
на хълма
 
а нейният орел
е
в клетка





 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??