1.04.2017 г., 13:20 ч.

Тя и той 

  Поезия » Любовна
658 3 2

Тя.
Той.
Цяло парче
от две части.
Две части
от една вселена.
Една вселена
само от две тела.
Две тела
от една душа.
Една душа
от две сърца.
Две сърца:
моето и твоето.

© monicaley Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??