6.10.2008 г., 6:31 ч.

Тя идва... 

  Поезия » Любовна
2266 0 69

 

 

 

                    Тя идва
                    нежна и
                    бяла...
                    цъфнала вишна
                    след
                    зима боляла...
                    на вятър
                    с душата
                    сълза на върба...
                    през тебе
                    потича
                    кротка река...
                    знаеш ли
                    колко ранима...
                    пух
                    от топола
                    над тебе
                    преминал...
                    бял ден
                    ще ти бъде
                    и грях...
                    в нощно тайнство
                    за тебе
                    без свян...
                    за ръка
                    ще те води
                    ти ще си сляп...
                    твоята болка
                    ще носи
                    обич и хляб...
                    събуди се
                    сълза те помилва
                    над тебе
                    небе...
                    белите птици
                    топли ръце...
                    докосва те
                    полъх...
                    дъх на жена
                    за тебе...
                    за теб
                    е дошла...

 

                    MUZIKA>>> от Митко Щерев

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??